Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΕΥΛΟΓΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2018 & ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ



   
 



       ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 
   ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ                    
                  ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

  ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

        E.mail : seanevias@gmail.com
    Website : www.seanevias.blogspot.gr

         



 Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  21 / 1 / 2018  σε μία ζεστή  ατμόσφαιρα , στην κατάμεστη Λέσχη  Αξιωματικών  Φρουράς  Χαλκίδος - στην Σχολή Πεζικού - από  Μέλη και Φίλους -  , η  ευλογία της  βασιλόπιτας και ο ετήσιος  χορός  του  Συνδέσμου  Εφέδρων  Αξιωματικών  Νομού  Ευβοίας



    Την Βασιλόπιτα ευλόγησε  ο  Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Χαλκίδος , Ιστιαίας & Βορείων Σποράδων  κ.κ. Χρυσόστομος.
        Την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία  τους   ο  Ταξίαρχος  Γεώργιος Μπικάκης Διοικητής  της  Σχολής  Πεζικού , ο  Συνταγματάρχης (ΠΒ) Χαράλαμπος  Σταμέλος Υποδιοικητής  του  Κ.Ε.ΠΒ , ο  πρόεδρος της  Ε.Α.Α.Σ.  Στρατηγός ε.α.  Ευάγγελος  Ρήγας , ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α.  Υποπτέραρχος Κων/νος  Φαλλάγης  , ο τέως Υπουργός Κων/νος
Μαρκόπουλος, εκπρόσωποι τοπικών κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων του Νομού μας.
        Ο  Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφ. Τχης (ΔΒ) Βαρυτιμίδης Μιχαήλ  στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην σημερινή συνεστίαση που ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την θητεία του Διοικητικού  Συμβουλίου. Μια εκδήλωση που για πρώτη φορά γίνεται στην Λ.Α.Φ.Χαλκίδος , ευχαριστώντας τον Δκτη της  Σχολής Πεζικού  Ταξίαρχο  Γεώργιο  Μπικάκη  για την παραχώρηση της  ,την Διευθύντρια της Λέσχης  Λγο (ΠΖ) κ. Καραμούζη , τα στελέχη και το προσωπικό της για την άριστη διοργάνωση.
        Σκιαγράφησε τις δράσεις του Συνδέσμου και εξήρε την συμμετοχή με υψηλό ποσοστό των Εφέδρων – Εθνοφυλάκων - Εφέδρων Αξιωματικών στις πραγματοποιηθείσες ασκήσεις και εκπαιδεύσεις κατά το προηγούμενο έτος , αποδεικνύοντας έμπρακτα το μεγαλείο του Εφέδρου για τα ιδανικά της Πατρίδος μας.
        Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη κ.κ.Χρυσόστομο που  βρίσκεται πάντα κοντά μας ,τους  εκλεκτούς  προσκεκλημένους , τα μέλη και φίλους του Συνδέσμου για την ζεστή παρουσία τους σε όλες τις δραστηριότητες.
        Κατά την διάρκεια της συνεστίασης τιμήθηκαν για την ανιδιοτέλη & πολυετή συνεισφορά  οι  Έφεδροι  Αξκοι  κ.  Μπαμπαράκος  Δημήτριος , κ. Καραμήτσας  Αλέξανδρος και κ. Κοκονάς  Στυλιανός.
                  







































































Για το  Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος
ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗΣ  ΜΙΧΑΗΛ
Εφ. Τχης ( ΔΒ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου